Pentru sesizări, reclamații sau sugestii apăsați aici

Semnalați prezența arborilor bolnavi


Primăria Sectorului 2 inventariază, arborii bolnavi de pe aliniamentele stradale, intersecțiile și sensurile giratorii din această zonă administrativă, care reprezintă un potențial pericol atât pentru pietoni, autoturisme, clădiri sau rețele aeriene. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local, adoptată la sfârșitul lunii septembrie 2016, cetățenii Sectorului 2 sunt rugați să semnaleze pe site-ul www.adp2-bucuresti.ro prezența arborilor bolnavi, a alveolelor destinate plantării copacilor, acoperite abuziv sau accidental, precum și a celor neeliberate de buturugile copacilor tăiați.

Mai jos regasiti un formular prin intermediul caruia puteti semnala : arborii lipsă, alveolele acoperite accidental sau abuziv cu asfalt sau cele neeliberate de buturugile copacilor tăiați, copacii bolnavi sau diformi, precum și cei care pot afecta clădirile și rețelele aeriene.

Datele obținute prin intermediul acestui formular vor fi transmise Administrației Domeniului Public Sector 2 (ADP).In paralel, ADP sector 2 demareaza propria campanie de identificare a arborilor cu probleme din aceasta zona administrativa.Nume: *
Prenume: *
Adresa: *
Email: *
Descrierea situatiei constatate: * Lipsa copac Copac periculos Bolnav
Adresa situatiei constatate: *
Punct de reper in teritoriu: *
Mesaj: *
Adaugare poza/document: